Temakvällar

Tar du chansen när du ser den? Har du viljan att bli ert bästa jag? Då är detta kurskvällarna för DIG!

För dig som inte har möjlighet att boka upp flera kurstillfällen på rad introducerar vi nu ett engångskoncept där du kan välja ETT eller flera tillfällen som du tycker är intressant för just DIG!

Nedan presenterar vi varje datums specialinriktning. Vad behöver just DU och DIN hund jobba på?

26 sept mån kl.17-21
Mental uthållighet & Mål: vi skall orka hålla ihop en hel tävlingsdag, och HUNDEN skall orka hålla ihop. För detta finns det praktiska övningar och här kommer även vårt måltänk in. Hur sätter DU upp mål för dig och din hund, kan det vara så att de stjälper mer än hjälper? Hur bygger vi egentligen upp bästa målsättningen över både kort och lång tid?
Pris: 550:-

17 okt mån kl.18-21
Tagga rätt för förare & hund: Du vet att ni kan, ändå får ni inte till den där sista pusselbiten. Hur kan du mentalt förbereda dig? Hur kan du på plats förbereda hunden på bästa sätt? Hur kan ni hitta den mest optimala uppladdningen för just er?
Pris: 550:-

31 okt mån kl.18-21
Nervositet & prestationsångest: två ämnen som ligger nära varandra, men ändå inte. En person vill inte ens gå in på plan, en annan känner att om jag inte vinner vill jag inte vara med. Vem är du? Här ser vi på båda dimensionerna, OCH ser på hur det ser ut när ni tränar. Men, hunden då? Ja där har vi också en individ som kan känna sin egen och din stress, genom att tex ljuda, släpa eller sticka. Vad behöver just NI hjälp med?
Pris: 550:-

28 nov mån kl.18-21
Fokus & närvaro: det går inte att träna fokus för mycket… och det fina är att detta går att träna både på banan/plan som hemma vid köksbordet. Vill du hitta mer fokus både för dig själv och din hund är detta kvällen för er!
Pris: 550:-

Du kan alltså välja att gå teoretiskt och praktisk alla gånger, precis som vi presenterat tidigare, eller enbart välja de datum som du känner att ni behöver finlira på.

Upplägget är som så att du har ett praktiskt pass för Emelie Merenius ute på träningsplan och ett teoretiskt pass inomhus för Eva Marie Wergård. Vi jobbar oss alltså igenom mental träning/tävlingspsykologi både PÅ och UTANFÖR själva tävlandet/tränandet. Allt för att få en sådan gedigen balans som det bara går. I ett unikt samarbete kommer Emelie Merenius och Eva Marie Wergård nu alltså att erbjuda agility- och bruks-/lydnad-/rallyekipage att kunna kombinera både tävlingsträning och tävlingspsykologi – under samma kväll!

Alla är välkomna – oavsett tidigare erfarenhet av tävling!

Ta chansen att bli ditt bästa jag tillsammans med din bästa vän!

Anmälan sker till emelie@vinnahundcenter.se
Ange namn, adress, mobilnummer, hundens namn, ras, ålder, vilken klass ni tävlar i, om du vill gå i agilitygruppen eller lydnadsgruppen och vilken/vilka temakvällar du vill anmäla till. Anmälan är bindande.

Emelie Merenius: hundinstruktör med erfarenhet inom många olika tävlingsgrenar – både med egna hundar och som tränare åt andra ekipage. Deltagit på 14 SM, med 12 topp 10-placeringar och både guld-, silver- och bronsmedaljer.

Eva Marie Wergård: professionell idrottspsykolog och hundinstruktör. Tävlat framgångsrikt i flera grenar, både med och utan hund (t. ex agility, barmarksdrag, swimrun) och brinner för att lyfta andras förmåga att våga prestera bättre.

Emelie&ElitEva Marie Wergård

3 Kommentarer

  1. Pingback: Lyckad temakväll – Team Propiraya

  2. Pingback: Dagarna som går är livet! – Team Propiraya

  3. Pingback: LEV LIVET 2016 – Tänk om vi vetat det vi vet idag när året började… – Team Propiraya

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *